Avslutningsfesten

image

Fjorton Gävlescooterister varav några kom på Vespa till avslutningsfesten i Mattias garage. Magnus hade lånat Gevalias julgransbelysning som nu hängde i taket, Micke stod för älgstek som Mattias och Tiolina hade lagat en supergod gulaschsoppa på!

Det var blåsigt ute men varmt, precis som stämningen i garaget! T-shirtar och de nya mössorna som Micke tagit fram delades ut och det minglades vid mekarbänkarna och vi kikade på Mattias Vespa Touring -57 som håller på att renoveras. Ett bildspel illustrerade åren vi kört tillsammans och säsongen 2014 var nog den mest aktiva hittills, med veckoträffar från Mayday i mitten av maj till denna i slutet av oktober!

Tack arrangörskommittén och till er som kom, samt till alla andra Gävlescooterister för att ni varit med under året! Nu blir det meksäsong och träffar på Café Pazzo i Gävle, första tisdagen varje månad klockan 18. Välkomna!

Vid tangentbordet.
Micke Dunker

Deltagare, säsongsavslutningen 2014:
Mattias, Tiolina, Magnus, Micke, Uffe, Tomas, Lasse, Ola J, Holger, Ronnie, Peppe, Stefan, Stig-Urban, Anders och Calle.

Comments are closed.