Rapport rideout 11/6

NostalgimuseetUtflykten till Nostalgimuseet i Domarbo bjöd på härligt väder, trevliga och omväxlande väder och var inte helt utan ”dramatik”. Förutom många historier av Bosse Forsberg till var och var annat objekt så bjöds våra scooterister på ett litet och ett större ”värme-nyp”.
De som deltog på dagsturen var Magnus, Gerle, Ronny och Ola. Dock var inte Ronny med speciellt länge då han fick avbryta efter bara några kilometer då värme-nyp nr 1 inträffade (dock var det kanske lite mer än ett litet ”nyp”, se bild på kolven).

KolvGårdskär1Gårdskär2Nostalgimuseet1

Lite medhavd fika intogs i fiskeläget ute i Gårdsskär och då hade även Holger anslutigt efter vägen. Lite senare anslöt även Lasse när vi passerade Karlholm, som på väg till lunchen i Lövstabruk även han hade ett värmenyp på sin GS. Dock inte värre än att han kunde fullfölja turen och vara med vid besöket på Nostalgimuseet. Detta ställe är helt klar värt ett besök och och bjuder på många fordon och tidstypiska attribut, alla med en historia som Bosse Forsberg gärna delar med sig under rundvandringen.

Garage Knutte

http://www.nostalgimuseum.se/

Comments are closed.